Palvelut

Viikoittaisten tanssituntien lisäksi löydät Makumbasta myös seuraavat palvelut

Polttari tanssitunnit

Yksityinen tanssitunti polttariseurueelle on taatusti hauska ja ikimuistoinen tapa juhlistaa morsiamen tai sulhasen tärkeää päivää.
Polttaritunti on rento ja hauska tanssitunti, jossa jokainen pysyy mukana tanssitaustasta huolimatta. Tunnilla voidaan kokeilla useaa tanssia, esim. salsa, reggaeton, merengue, dancehall, bachata, tai sillä voidaan keskittyä yhteen tanssiin.
Tunnin voi pitää joko mies- tai naisopettaja. Tarkempia toiveita tunnin sisällöstä voi esittää varauksen yhteydessä.
Pyydä tarjous polttaritunnista ►

TARJOUSPYYNTÖ

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Valitse palvelu
PolttaritYksityistuntiTanssiesitys

Viesti (pakollinen)


Yksityistunnit

Järjestämme yksityisiä tanssitunteja, niin yksityishenkilöille, kuin esim. työporukoille ja muille ryhmille. Yksityistunteja voi ottaa yksin tai parin kanssa opettamistamme paritansseista (salsa, bachata, merengue, chachacha, kizomba) ja tunti suunnitellaan asiakkaan toiveiden mukaan.
Ryhmäyksityistunnit ovat myös mukava tapa rentoutua työporukan tai muun ryhmän kanssa. Ryhmätunti voi olla esim. FitLatino, Salsa tai FitLatino-tunti, tai se voidaan suunnitella ryhmän toiveiden mukaan. Yksityistunteja voi ottaa kertaluontoisena tai useamman kerran paketteina.
Pyydä tarjous yksityistunnista ►

TARJOUSPYYNTÖ

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Valitse palvelu
PolttaritYksityistuntiTanssiesitys

Viesti (pakollinen)

Tanssiesitykset - Showryhmät

Meiltä voit tilata näyttäviä ja värikkäitä tanssiesityksiä erilaisiin tilaisuuksiin, kuten esim. häät, syntymäpäivät, festivaalit, messut ja promotilaisuudet.
Showkokonaisuuden pituus ja sisältö voidaan suunnitella toiveidenne mukaan. Tanssiesityksistä vastaavat Makumban kokeneet opettajat, sekä Las Makumberas tanssiryhmä.
Showpakettiin voidaan yhdistää myös pieni tanssinopetus yleisölle, joka onkin usein hieno tunnelmannostattaja esitysten jälkeen.
Pyydä tarjous tanssiesityksistä ►

TARJOUSPYYNTÖ

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Valitse palvelu
PolttaritYksityistuntiTanssiesitys

Viesti (pakollinen)


Festivaalit, juhlat ja tapahtumat

Kulttuuriosuuskunta Makumba ja Makumba Dance School järjestävät erilaisia latinalaisamerikkalaiseen tanssiin ja kulttuuriin liittyviä tapahtumia, kuten Tampere Salsa Festival, salsajuhlia, luentoja ja teemapäiviä. Jos olet kiinnostunut tekemään yhteistyötä kanssamme, ota yhteyttä.