Hei ja tervetuloa pyörähtelemään salsan pyörteisiin tänne blogiimme! Salsa on Latinalaisesta Amerikasta lähtöisin oleva tanssi, joka suorastaan tihkuu intohimoa ja läheisyyden tunnetta. Käypä salsa myös kuntoilusta, sillä kyseessä on todella menevä tanssilaji. Tämän blogin avulla jokainen voi oppia uutta niin salsan historiasta kuin siitä, missä sitä voi tänä päivänä harrastaa. Ei ole väliä, oletko salsan harrastaja vai onko tavoitteenasi opetella tanssimaan salsaa.

Salsa ei ole ainoastaan yksi ja ainut tanssityyli, vaan salsan tyylejä on olemassa moneen lähtöön. Tämä blogi valottaa niitä ja kertoo, mikä on ominaista millekin tyylille. Eri salsatyyleillä on eri tekniikat, mutta kaikilla niillä on myös jotakin yhteistä. Se on rytmi. Salsassa rytmitaju on tärkeää, sillä tanssi etenee varsin nopeasti. Rytmitajua ja nopeutta voikin harjoitella monissa tanssikouluissa, joissa opetetaan salsaa.

Opi kaikki salsan tekniikasta

Jos salsaa haluaa oppia tanssimaan oikeaoppisesti, on syytä hakeutua tanssikurssille. Siellä tanssin tekniikka opetetaan alusta alkaen siten, että mitään olennaista ei taatusti jää oppimatta. Salsaa voidaan tanssia esimerkiksi avoimessa tai suljetussa asennossa. Voit lukea lisää näistä asennoista ja tekniikasta muutenkin innostavista artikkeleistamme.

Blogissa käydään läpi myös Suomesta löytyviä tanssikouluja, jotka ovat erityisen tunnettuja salsan opettamisesta. Tanssikoulujen tunneille osallistumalla voi oppia paljon uutta salsasta ja lisätä omaa taitotasoaan. Tärkeää on, että salsaa opetellaan ammattimaisen ohjaajan johdolla. Helsingistä löytyy tanssikoulu Baila Baila, joka on yksi koko Euroopan ensimmäisistä salsakouluista. Se on esimerkki tanssikoulusta, jossa voi opetella oikeaoppista salsaa. Salsan rytmeihin pääsee käsiksi kuitenkin muuallakin Suomessa, joten ota parhaimmat vinkit talteen artikkeleistamme. Niiden avulla voit löytää juuri itsellesi parhaiten sopivimman tanssikoulun harrastaa tätä upeaa ja liikunnallista tanssilajia!