Salsa häätanssina

Häätanssi on hääjuhlan kruununjalokivi, joka kruunaa illan – se on parin ensimmäinen tanssi ja herkkä hetki, jonka pari saa viettää lähekkäin avioparina muiden läsnäollessa. Usein ensimmäiseen tanssiin patoutuu paljon tunteita ja niiden saa ja pitääkin antaa näkyä. Siinä missä aikaisemmin ensimmäinen tanssi oli usein perinteinen valssi, on nykyään alkanut Suomessakin yleistymään jenkeistä rantautunut trendi: kustomoidut häätanssi!

Rytmikäs salsa piristää juhlaväen mieltä ja nostaa tunnelman kattoon

Mikään ei ole hääparille suurempi painajainen kuin tylsistyneet vieraat: kukaan ei halua vieraiden istuvan tuppisuuna haukotellen pöydässä, vaan jokainen toivoo vieraillaan olevan juhlissaan hauskaa. Ikimuistoiset häät voi järjestää monella tavalla, mutta yksi suurimmista tekijöistä on tietenkin yksilöllisyys. Jos häät järjestetään samalla kaavalla kuin sadat muut, eivät ne varmaankaan jää kovin kirkkaana mieleen. Jos niissä kuitenkin nähdään jotakin sellaista, mitä ei koskaan aikaisemmin ole nähty, on varsin todennäköistä, että näistä kemuista puhutaan vielä pitkään. Juuri tästä syystä moki päätytkin nykyään valitsemaan häihinsä kustomoidut häätanssin.

Mutta mikä kustomoitu häätanssi noin niin kuin käytännössä on? Lyhyesti ilmaistuna se on juuri sitä, mitä sen nimikin jo paljastaa: häätanssi, joka räätälöidään uniikiksi ja parille sopivaksi yhdessä tanssiohjaajan kanssa. Näin tanssiin saadaan entistäkin enemmän tunnelmaa ja luonnetta, kun parin oma näkemys pääsee siinä esille.

Nykyään moni pari haluaa valita ensimmäiseksi tanssikseen jotakin aivan muuta kuin perinteistä valssia. Monelle tämä valinta on nykyään jotakin hauskaa ja rytmikästä, joka nostattaa myös juhlaväen mielen ja tunnelman kattoon. Juuri siksi salsa onkin tämän hetken trendaavin tanssi häämarkkinoilla. Tämä rytmikäs tanssi on hauska ja saa taatusti jokaisen vieraan tanssijalan vipattamaan hauskaa menoa katseltaessa. Salsa sopii modernille ja hauskalle parille, joka ei halua kulkea massan mukana eikä pelkää erilaisuutta.

Valitse sinäkin salsa häätanssiksi

Haluaisitko valita salsan häätanssiksi omiin häihisi? Loistava valinta! Salsa on tanssi, joka kannattaa opetella huolella ja joka näyttää kaikkein näyttävimmältä koreogroituna – ota siis yhteyttä paikalliseen tanssikoulun ja selvitä, kuinka sinä ja kumppanisi voitte päästä alkuun salsan saralla.